GCC jazz projekt v Kinu Metropol

V petek, 18. 1. 2013, je v kavarni mestnega kina Metropol nastopila ena izmed mnogih zasedb Gimnazije Celje – Center in Društva GCC – GCC jazz projekt.

IMG_0986

Zasedbo najbrž poznate, saj je nastala že pred dvema letoma in sicer na pobudo sedaj že bivšega dijaka GCC in študenta medicine Anžeta Žganka. GCC jazz projekt sestavljajo David Bevc (kitara), Gregor Deleja (klavir), Mihael Strniša (vokal in akordeon), Mitja Telič (bobni), Anže Žgank (trobenta), Miha Žgank (vokal in saksofon) in Žiga Žgank (bas kitara). V Metropolu so fantje navdušili s programom znanih jazzovskih in zimzelenih melodij. Njihova glasba je privabila veliko glasbenih ljubiteljev, med njimi seveda precej bivših in sedanjih dijakov Gimnazije Celje – Center. Z včerajšnjim nastopom pa je bil napovedan tudi začetek drugega dela sezone jazz cikla DŽJEZZ DO IT!.

Ponovno so se javnosti predstavili talenti, ki so zoreli ali še zorijo na GCC. Večer dobre družbe in še boljše glasbe je bil čudovit in le upamo lahko, da bo takšnih še mnogo.

IMG_0925

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja