GCC Cunjarnica ponovno odpira svoja vrata

V sredo, 10. 11. 2021, bo v prenovljenih kletnih prostorih GCC svoja vrata ponovno odprla izmenjevalnica oblačil – GCC Cunjarnica.

Z menjavo oblačil okolici sporočamo, da je čas za spremembe naših potrošniških navad. Nova oblačila so prepojena z raznimi kemikalijami, ki se prenesejo na našo kožo, če jih pred nošenjem ne operemo. Oblačila iz druge roke so do našega telesa prijaznejša, pripomorejo k skrbi za okolje, z izmenjavo le-teh pa tudi privarčujemo. Prav zato smo se na GCC odločili za projekt GCC Cunjarnica, ki je namenjen izmenjavi oblačil med dijaki in podpira naše okoljske zaveze, ki smo jih na Dijaški skupnosti sprejeli marca 2019.

GCC Cunjarnica bo odprta vsako sredo med glavnimi odmori (10.30-11.30) od 10. 11. 2021 dalje.  Menjujete lahko oblačila, modne dodatke in nakit. Vsak kos mora biti čist in nepoškodovan (brez lukenj, madežev, manjkajočih gumbov, pokvarjenih zadrg …). Zaželjeno je, da skupaj z oblačilom prinesete tudi obešalnik.

Vsak kos se točkuje, izmenjava poteka med kosi z enakim številom točk (točke posameznih oblačil se med sabo lahko seštevajo). Točkovnik in pravila izmenjave so objavljena tudi na info deski ob vstopu v GCC Cunjarnico. Menjavajo se sezoni primerna oblačila!
Vljudno vabljeni!

DRT in koordinatorji projekta

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja