Fotostorming na GCC

Najbrž ste že vsi slišali za brainstorming, “nevihto možgan”. No, naši fotografi, ki so šoli nedavno prisvojili 3. mesto na Svitovem natečaju Fotografiram, torej sem, pa so se domislili malce drugačnega projekta, ki bo zagotovo popestril začetke prihodnjih mesecev. Gre za tako imenovani FOTOSTORMING.

Vsako prvo sredo v mesecu bo na FB profilu GCC objavljena tema fotostorminga in zgodba za lažjo orientacijo. Pri fotostormingu lahko sodelujejo vsi dijaki in profesorji GCC in sicer tako, da fotko objavijo na Instagramu s ključno besedo #gccfotostorming. Člani GCC foto kluba bodo nato na rednih mesečnih sestankih izglasovali najboljšo fotko, ki bo z imenom avtorja objavljena na FB in na GCC instagramu. Komisija pri glasovanju ne bo vedela kdo je avtor fotke. Zmagovalna fotografija bo tudi nagrajena s simbolično nagrado! Prvi takšen projket bo že to sredo, 7. 12., zato ne pozabite spremljati šolske facebook strani.

Tudi novinarji vas vabimo k sodelovanju pri tem novem #enostavnodrugačnem projektu. Komaj čakamo, da vidimo vse vaše fotografije. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja