Festival prostovoljstva

Danes smo MCC (Celjski mladinski center) obiskali z malo drugačnim razlogom, kot samo za posedanje na sončku ob dobri kavici. Danes, 21. 4. 2017, smo v MCC odšli z razlogom, da obeležimo Festival prostovoljstva, ki ga tradicionalno pripravljajo že 12. leto zapored. No, saj smo si privoščili kakšen čaj ali pa kavico, medtem pa smo poslušali prijeten program in razglasitev Naj prostovoljcev v Mestni občini Celje za leto 2016.

Prostovoljci, ki so nepogrešljivi del marsikatere organizacije, opravljajo plemenita poslanstva ter naši družbi dajejo imenitnejšo podobo. Brez njihove pomoči marsikatera stvar ne bi bila narejena, lahko se jim zahvalimo. Tudi naša šola ima ogromno prostovoljcev, ki iz dneva v dan dokazujejo, da je biti prostovoljec res super. Tako je danes Tina Krulec, 4. Č, prejela nagrado za Najprostovoljko v kategoriji 16 – 19 let. Tina na šoli vodi skupino tutorjev, je urednica šolskega spletnega časopisa Sledka, članica DRT-ja, ki je pooblaščen za organizacijo dogodkov in prireditev na šoli … Vse to in še mnogo več jo dela #enostavnodrugačno prostovoljko. Iskrene čestitke!

Da je prireditev bila še bolj zanimiva in izvirna, so poskrbele naše članice programa MEPI, ki so himno GCC izvedle v znakovnem jeziku. Kot vedno pa je šolska zasedba Outsiders dopolnila glasbeno vzdušje in popestrila zaključek festivala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja