Odprtje #enostavnodrugačnih dijaških kabinetov

Dragi dijaki in dijakinje!

Z veseljem vam sporočamo, da bomo v tem popočitniškem tednu slavnostno odprli dva nova prostora, ki bosta namenjena predsvem dijakom. To sta nekdanji fizikalno-glasbeni kabinet, zdaj pa Dijaški kabinet Sledka, Mepija in Dijaške skupnosti GCC, ki bo kmalu opremeljen tudi z indukcijsko ploščo namenjeno kuhanju kave in čaja (če bomo seveda zanjo znali skrbeti in za seboj pospravljati), in pa “špric plac” oz. umetniška soba pod staro telovadnico.

V dijaškem kabinetu, ki ne bo namenjen le zgoraj omenjenim dejavnostim, pač pa vsem dijakom (dobra ideja za prosto uro 😉 ) je pred preureditvijo “domoval” prof. Namestnik. Pravi, da kabinet v katerem je preživel 20 let učiteljskega poklica, pogreša, predvsem svoja sostanovalca, nazadnje je bila to prof. Mlakar, pred njo pa zdaj že upokojeni prof. Madunić. Sicer pa da se je že navadil na družbo prof. Uranjeka in ge. Iršič. 🙂

Vsi predstavniki oddelčnih skupnosti ste vabljeni, da se v petek, 11. 11. 2016, ob 11.11 udeležite slavnostnega odprtja, ki bo v pritličju šole.

Vsi ostali dijaki in profesorji pa si boste lahko obe sobi ogledali tekom dneva. Vabimo vas, da ob obisku zapišete tudi kakšno motivacijsko misel ali citat, lahko tudi kaj narišete na temu namenjen list papirja, ki bo krasil Dijaški kabinet.

Tukaj pa si lahko pogledate še video povabilo predsednika DS Matevža Metulja, ki bo zbrane na odprtju počastil s prvim govorom v svoji novi funkciji. Več infromacij najdete na šolski facebook strani.

Vljudno vabljeni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja