Druženje bivših in sedanjih dijakov ob prijateljskem impro spopadu

V petek smo si v kleti Hiše piva v Celju privoščili zaključek vseh “malce bolj aktivnih” sedanjih in nekdanjih centrašev, ki ga je popestril zanimiv spopad ImproGCC lige in Okteta 9. Povabljen je bil celoten tim projekta Naših sto, poleg ImpraGCC in Okteta 9 pa še FaVoZa in ekipa Spletka.

 

Ravno med improvizacijo smo lahko gostje začutili, da smo prišli na druženje bivših in sedanjih dijakov Gimnazije Celje – Center. Dvoboj je bil sproščen in obarvan z anekdotami iz šolskih prostorov. Zmagovalci smo bili vsi, tako nastopajoči, kot tudi gostje, saj smo bili do sedaj vsi pridni in aktivni, za nagrado pa smo nazdravili preteklim uspehom in že stremeli k tistim, ki se skrivajo za vrati novega leta.

Priznati moramo, da smo se mnogi počutili naravnost počaščeno, ker je bila med nami bivša pomočnica ravnatelja, prof. Irena Benedičič. Njena prisotnost hkrati potrjuje dejstvo, da je sama ideja o organizaciji takšnega druženja dobra, in kaže na njeno izvrstno sposobnost sodelovanja z mladimi, za katero ji je lahko hvaležna vsa Gimnazija Celje – Center.

Impro GCC in Oktetu 9 se zahvaljujemo za prijetno povabilo in komaj čakamo, da se bomo lahko odzvali na kakšnega podobnega

//

3 kometarji

  1. Matej Odgovori

    Kdo plačuje takšne “zabavne” prireditve? Mogoče mi, ki plačujemo 30 evrov v sklad, za razvoj šole?

  2. Otmar Uranjek Odgovori

    Prireditev je organiziralo Društvo GCC, financirali pa udeleženci sami. Razvojni sklad deluje v okviru šole, nad njim pa bdi svet šole, v katerem so predstavniki ustanovitelja, lokalne skupnosti, staršev, dijakov in učiteljev. Poraba sredstev razvojnega sklada je strogo namenska in določena z Letnim delovnim načrtom, kar pomeni, da se tovrstne prireditve ne morejo financirati iz razvojnega sklada.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja