DRT SE PREDSTAVI

DIJAŠKI RAZVOJNI TIM GCC TO ŠOLSKO LETO V NOVI PODOBI

Dijaški razvojni tim (DRT), ki bi se lahko poimenoval tudi Drugače razmišljajoči telebajski, je posvetovalni organ ravnatelja. Skupina dijakov, ki mu pomaga uresničiti in izpeljati ideje, ki se porajajo v dijaških glavah. Pravijo, da več glav več ve, zato letošnjo ekipo DRT sestavlja 8 dijakov vseh treh programov GCC. Dijaki se z gospodom ravnateljem srečujejo praviloma enkrat mesečno, nato pa svoje ugotovitve in načrte predstavijo na sestankih Dijaške skupnosti.

Letošnjo okroglo mizo v ravnateljevi pisarni zasedajo:

Matjaž Korenak, predsednik DS, 3. c

Sem Matjaž Korenak in sem po naravi sem zelo sproščen in komunikativen dijak, ki se zna postaviti zase in večkrat tudi za druge. Dijak, ki je vedno glasen pred, med in po pouku, pa naj gre za učno snov, zabavo s prijatelji ali obšolske dejavnosti.
Sem zagovornik trdega dela in imam jasno postavljene prioritete in cilje.

 

 

 

Rebeka Jahn, podpredsednica DS, 3. c 

Sem Rebeka Jahn in prihajam iz Radeč. V prostem času se rada ukvarjam s športom ter družim s prijatelji. 13 let sem trenirala mažorete, sedaj pa vodim gledališko skupino. Sem zelo družabna in komunikativna. Rada spoznavam nove ljudi, saj uživam v družbi in vedno se mi mora nekaj dogajati. Zelo rada bi študirala pravo, saj me to zanima že od malih nog. Sicer pa uživam vsak dan posebej in iz vsega skušam izvleci le pozitivne stvari.

 

Katrin Kovač, 3. i 

Sem Katrin Kovač in sem dijakinja 3. letnika umetniške gimnazije likovne smeri. Večinski del svojega obšolskega življenja namenim mažoretam, ker združujejo moje tri najljubše stvari: ples, potovanja in dobro družbo. Rada pišem, rišem, slikam, berem, filozofiram in zapravljam čas z gledanjem serij. V svojem prostem času počnem veliko vsega, saj ni stvari na svetu, ki me ne bi vsaj malo zanimala.

 

Laura Korošec, 2. i 

Sem Laura Korošec in obiskujem 2. letnik umetniške gimnazije likovne smeri. Garantiram vam, da ste me že videli, ker kot rečejo moji sošolci: “you can’t miss me”, merim namreč 190 cm in v tem zelo uživam. Obožujem branje (sploh fantazijo) in ličenje. Kava in čokolada sta moji najljubši živili (še posebej srečna sem, če lahko uživam ob obeh hkrati). Sem članica uredništva Sledka, v prostem času pa uživam v druženju s prijatelji (sploh ob kavi 😉 ). Samo sebe vidim kot zelo veselo in pozitivno osebo, ki je vedno pripravljena na pogovor.

Alojzija (Lola) Sovič, 2. h 

Moje ime je Lola Sovič, sem dijakinja predšolske vzgoje. V prostem času se rada ukvarjam s fotografijo. Med tednom sem polna energije z izjemo prvih petih delovnih dni. Rada veliko govorim, ampak nič ne razložim. Ne maram komarjev. Ko govorim o sebi, govorim o nerodi. Imam zelo pozitiven odnos do vseh svojih negativnih lastnosti.

 

 

Kristjan Veber, 4. h

Sem Kristjan Veber in obiskujem program predšolska vzgoja. V prostem času se rad pogovarjam, veliko smejim  in družim s prijatelji. Kar me dela drugačnega je to, da si želim, da bi bili vsi na svetu nasmejani in pozitivni. V prostem času se rad ukvarjam z dobrodelnostjo, če mi čas dopušča pa kdaj tudi skočim v fitnes ali na trening gimnastike (brez skrbi, to je hec;) ). Beseda, ki me najbolje opiše je pozitivnež.

 

Ajda Kostevc, 3. d

Sem Ajda Kostevc, dijakinja 3. letnika gimnazije. Poleg tega, da se v prostem času veliko učim, se zanimam za glasbo, ples, likovno in gledališko umetnost ter literaturo. Večina ljudi me pozna kot glasno, precej temperamentno dekle, ki napoveduje prihodnost, obožuje kartanje in vse, kar zadiši po Španiji in španščini.

 

 

Matevž Žolnir, 3. b

Sem Matevž Žolnir, član FaVoZe, gledališke skupine, F.U.G.-a, Sveta šole, glavni nadzornik rož na šoli … Po srcu sem vrtnar, po duši pa glasbenik. Tisti, ki me še ne poznate, imate precej sreče v življenju, tisti ki pa me želite spoznati, pa me najdete v vseh bolje založenih kavarnah v Celju.

 

 

Nika Pinter, 4. c

Sem Nika Pinter, del ekipe Sledka, MEPI-jevka na zlati stopnji, strastna ljubiteljica kave, iskalka smisla v čisto vsem in zelo nevarna voznica. Občasno sem dobrovoljna, komunikativna in nasmejana deklina, ki pa ji primanjkuje časa in energije.

 

Člani DRT sporočajo, da so vam vedno na voljo – če imate kakšno vprašanje ali idejo (pa tudi težavo) ste vabljeni, da jo (če je ne želite javno izraziti na DS) poveste njim. DRT se veseli odprtega sodelovanja z dijaki in profesorji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja