Dragi straniščni vandali!

(Ne)spoštovani huligani!

Danes je novinarjem Sledka na uho prišla škandalozna novica. Naša brihtna dekleta, cvet intelektualnih centrašic, so se odločila že prvi šolski dan oskruniti stranišča.

Tega smo bili sicer že vajeni iz prejšnjih let, vendar so bila stranišča takrat že tako popisana, da se človek iz vseh čačkarij še znajti ni mogel. Ni čudno, da je na ženskih straniščih vedno gneča – da si prebral tiste hieroglife, si si pač moral vzeti čas. Stene na straniščih so bile tudi eden izmed razlogov za njihovo prenovo. Da, res je! Če še niste opazile, drage punce, imamo na GCC nova stranišča! Ta bi radi na vsak način ohranili svetleča in čista še vsaj naslednjih nekaj let.

Seveda razumemo, da ste verjetno vajene opravljati potrebo med branjem grafitov, ki so bili ponavadi napisani tako površno (ali pa jim je manjkal intelektualen doprinos), da je bilo potrebno na licu mesta opraviti tudi veliko potrebo. Pa vendar, drage vandalke, poskusite se vzdržati. Kulije in flomastre pustite v torbicah; verjetno je tudi njim bolj pri srcu sprehod čez papir kot pa straniščno steno.

Da pa se ne boste na stranišču dolgočasile, vam Sledko priporoča nekaj knjig, ki bodo prav tako vplivale na vaše opravljanje potrebe. Te so: Somrak saga, Petdeset odtenkov sive, biografija Damjana Murka – Srečen, ker sem moški … Morebiti si z branjem kakšne dodatne literature razširite obzorja in tako spoznate, da je pisanje po straniščih neplodno in barbarsko delo, ki vam le trati čas.

Pozdravljamo vas v upanju na lepše dni (in stranišča),

vsi ostali GCC dijaki.

P.S.: za vzgled si lahko vzamete tudi naše dijake, ki so moška stranišča ohranili brezhibno čista. To jim uspeva že eno leto. Pa bi naj moški bili ‘svinje’. Dekleta, ne kvarite nam ugleda!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja