Dragi Kofetkarji!

Prihaja vaš čas! Na GCC v sodelovanju z Ekoradiem pripravljamo prvi TEDEN KAVE.

Ker vemo, da ste dijaki izjemni oboževalci kave, ki ima pri večini celo svoje posebno mestu na dnevnem urniku, in ker smo tudi novinarji pravi odvisniki od te mamljive substance, smo se odločili, da ji posevetimo kar cel teden. Cel naslednji teden, torej od ponedeljka, 25. 1., pa vse do petka, 29. 1., boste lahko na Sledku prebirali članke o kavi. Lahko se boste podučili o njenem izvoru, pripravi, prebrali kaj vse vaši sovrstniki menijo o njej in še veliko več. Tudi ne-kofetkarji se boste lahko našli v kakšnem od člankov.

Pravtako bo temu, za nekatere življenjsko pomembnemu napitku, posvečena tudi mesečna oddaja Ekoradia. Ob koncu tedna, natančneje v petek, pa se boste lahko ob sveži kavi namesto v celjskih “kafičih” prebujali kar na šoli. Za vas bomo namreč skuhali pravo turško kavo, na voljo boste imeli pa tudi razne instan kave, ter pa seveda nepogrešljive mleko, sladkor in vodo. Zakaj je voda nepogrešljiva? Spremljajte Sledka in Ekoradio in boste izvedeli.

Vabljeni!

 

p.s.: Nekaj za uvod v teden kave. Najbrž imamo na šoli kar nekaj takih kofetkarjev, ki so “prokafinatorji”.

Procaffinator, n. One who puts off tasks untill after the first cup of coffee or tea.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja