GCC preplavili osnovnošolci

V petek, 15. 2. in v soboto, 16. 2., so na naši lepi GCC potekali informativni dnevi. Vse se je začelo ob 9.00 s programom v športni dvorani, kamor so navalile horde devetošolcev. Himno sta nam zarepala Jakob Maček in Matic Dokler, zraven pa so plesale simpatične plesalke s predšolske vzgoje.  Po govorih, ki so sledili, so se osnovnošolci odpravili po razredih. Nekaj smo jih ujeli na hodniku in jih povprašali o naši šoli in informativnih dnevih, dobili pa smo tudi nekaj anonimnih izjav.

Miha Koren, OŠ Štore

Šola je zelo zanimiva, učilnice so prostorne in svetle. Program mi je bil zelo všeč. Prav tako kot profesorji in učenci. Na informativne dneve ne grem nikamor drugam, na GCC pridem 100 %!

IMG_3985

 

Kaja Gajšek, I. OŠ Žalec

Šola je zelo zanimiva, najbolj sta mi bila všeč rap in petje pa tudi vaša himna gre hitro v uho. Profesorji so kul, tudi učenci. Mogoče pridem na Center, danes grem še na Kajuha in Lavo.

Ira Lončar, I. OŠ Žalec

Danes grem še na Kajuha, vendar so tukaj zelo luštni fantje! Po vsej verjetnosti pridem sem, saj si to želim od šestega razreda!

IMG_3986

Jasmina Štoričević, OŠ Preserje

Zgradba je lepa, vendar jaz hočem na vrtnarsko. Prišla sem, ker je tako rekla moja mami. Učenci so ful seksi, pa tudi nekateri profesorji. Pri programu so mi bile najbolj všeč plesalke. Slikala pa se ne bom, ker je moja koža zelo občutljiva na močno svetlobo.

Sara Brglez, OŠ Pod goro Slovenske Konjice

Vaša šola je zelo lepa, čeprav je stara. Profesorji za zdaj izgledajo v redu, upam da bodo takšni tudi med šolskim letom. Program se je malo vlekel, drugače pa je bilo v redu. Moj prvi vtis je bil, da imate stare mize. smeh

IMG_3991

[nggallery id=25]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja