Dobrodelni pohod na Celjsko kočo

V soboto, 17. 5. 2014, se je približno dvajset dijakov in dijakinj ter profesorjev GCC, kljub slabemu vremenu, odpravilo na dobrodelni pohod na Celjsko kočo. Skupaj s Klubom študentov Občine Celje smo zbirali denar za maturantko naše gimnazije, ki se je znašla v finančni stiski.

Zbrali smo se zjutraj ob 9. uri pri gasilskem domu v Zagradu in se nato počasi odpravili proti vrhu. Pot je bila strma in mokra, saj nam je kar precej preglavic povzročalo slabo vreme, ki nam ni dalo miru vse do poti nazaj. Po približno petdesetih minutah smo prispeli na Celjsko kočo. Pri koči so nas pričakale dijakinje in študentke, ki so nas postregle s sadjem in rogljički. Tudi kupončke za nagradno igro smo izpolnili . Najpomembnejša pa je bila dobrodelnost. Vsak je po svojih zmožnostih daroval prostovoljni prispevek in kupil pijačo po simbolični vrednosti.
Ko smo se spočili, smo naredili še skupinsko sliko in se počasi odpravili v dolino. Končno je nehalo deževati, zato je bila pot malce bolj prijetna.

Ob prihodu s Celjske koče smo se vsi počutili malo utrujeno, vendar zadovoljno, da smo s pohodom opravili dobro dejanje ne le zase, temveč predvsem za sočloveka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja