Dobrodelnost je doma na GCC

V športni dvorani naše šole je zopet “ropotalo”. Odvil se je namreč dobrodelni koncert Gimnazije Celje – Center in Interact kluba Celje.

Koncert, ki je poleg centrašev privabil tudi publiko od blizu in daleč, je bil zopet nekaj odločnega. Pridružili so se nam profesorji in dijaki iz sosednjih srednjih šol ter številni visoki gostje, med njimi stalni odpravnik poslov Bolivarske republike Venezuele, doktor Wilmer Armanda Depablos in celjski škof doktor Stanislav Lipovšek.

Organizatorji letošnjega dobrodelnega koncerta, 4. a razred in Interact klub Celje, so dogajanje komentirali takole: »Dijaki 4. a razreda Gimnazije Celje – Center in Interact kluba Celje se želimo vsem lepo zahvaliti za prispevek, ki ste ga namenili za dober namen in s tem pomagali tistim, ki denarno pomoč resnično potrebujejo. Želimo si, da bi to tradicijo Gimnazija Celje – Center nadaljevala in na takšen način pomagala še mnogim, ki pomoč potrebujejo.« Koncert je komentirala tudi Ana Špat iz Medgeneracijskega centra Celje, ki je povedala: “Moje čestitke vsem, ki ste koncert organizirali. Vesela sem, da mladi vedno znova dokazujete, da imate voljo in sposobnost narediti nekaj nesebičnega in pomagati drugemu, ki je v stiski. Koncert je bil fenomenalen in nabrala sem si nove energije in elana za delo.”

Če ste koncert slučajno zamudili, bodite brez skrbi. Kmalu bomo objavili tudi posnetek, kjer si boste lahko ogledali vse “kikse” voditeljev, nastopajočih in drugih, vse lepe in precej čustvene trenutke, ali pa boste preprosto še enkrat zapeli pesem, ki vam je bila všeč.

S skupnimi močmi smo v dobrodelni fond prispevali 4250 €, ki jih bo šestčlanska družina še kako vesela. Poleg denarne pomoči pa je organizacija vez-je.org prispevala še računalnik. Vsem še enkrat hvala, da ste dokazali, da v časih, ko vsi doživljamo manjše ali večje stiske, kljub temu lahko nesebično pomagamo tistim, ki so pomoči resnično potrebni.
Sedaj pa vse organizatorje in pa tudi dijake čakajo zaslužene počitnice, ki jih bomo preživeli v družbi najljubših.

Lepe počitnice vam želi tudi ekipa Sledka!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja