Dežek pada, pada … Pa ravno na prvi šolski dan!

Mislite, da je današnji deževni dan le naključje? Ne, ne … To so solze dijakov, ker se je poletje brezskrbnih dni žal končalo …

Vsi se spominjamo današnjega prvega vstopa na GCC … SCREAM!
Seveda ne, opazili smo na novo prepleskane stene (razen seveda v MAT1 :)), prenovljeno tajništvo in pisarno pomočnikov ravnatelja, prenovljeno knjižnico, novo filozofijo, pa mizo za namizni tenis na športnem igrišču. No, vemo, da večino teh stvari še opazili niste 🙂 Ste pa verjetno opazili novega/novo sošolko, razredničarko z novo pričesko ali pa prijatelja z novimi čevlji. 😉

Upamo, da ste opazili tudi naše nove prvošolce. Da, to so tisti, ki so videti malo prestrašeno in izgubljeno, zato jim v prihajajočih dneh le pomagajte. Sami smo že prestali težave prvih dni, s tem pa se zavedamo tudi, da je prvi vtis pomemben, zato ga na GCC poskušamo narediti kar se da prijetnega! To potrjuje tudi mreža tutorjev, ki na GCC deluje že tretje leto.

Da mislimo drug na drugega pa potrjuje tudi Sejem rabljenih učbenikov, ki je danes bil uspešen. Kupili in prodali smo učenike in tako smo v polni pripravljenosti za novo šolsko leto! 🙂 Naj bo prijetno, uspešno, navdihujoče. Naj bo #enostavnodrugačno!

Pa ne pozabite na rekreativno-družabni dogodek “Tek za 5ko”, ki bo 9. 9. 2017 (začetek ob 9.00 za GCC) – prijave na https://goo.gl/forms/YyUTtEpt9JhOJU7t2, rok za prijavo pa je četrtek, 7. 9. 2017, 12.00. Prijava na tek je obvezna! Ne pozabite pa tudi na največje druženje generacij Naših 100 + 5, ki bo 15. 9. 2017, ob 19.00.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja