Dan sladoleda na GCC

Ja, prav ste prebrali. Na Centru bomo po tednu kave, ko smo spoznavali različne vrste te opojne tekočine in ob koncu tedna kofetkali tudi na šoli, in po dnevu palačink, ko smo kot pravi gostinci spekli celo goro palačink, priredili še teden SLADOLEDA.

Junij je mesec, ki naznanja konec šolskega leta. Zaključujejo se ocene, piše se matura, hkrati pa se dvigajo temperature in vsi smo že v polnem pričakovaju poletja In po Sledkovem mnenju je prav sladoled tisti, ki nas v teh vročih mesecih lahko najbolj ohladi. In zato je prav to tema našega naslednjega tematskega tedna.

Naslednji teden, od 13. 6. do 16. 6. (to je tudi zadnj teden pouka za vse dijake nižjih letnikov, ki so prvočasno opravili vse šolske obveznosti), boste lahko prebirali članke o sladoledu, njegovem izvoru in zanimivostih.

Zadnji dan sedenja v klopeh pa si boste lahko polepšali s sladoledom “GCC”, ki ga bomo za vas pripravili novinarji. V četrtek, 16. 6., boste lahko od prvega glavnega odmora naprej v pritličju šole dobili kepico sladoleda, narejenega po odličnem receptu naših profesorjev kemije.

Vsi, tako dijaki kot tudi profesorji, ste vljudno vabljeni!

 

Ne pozabite pa, da se s tednom sladoleda delo Sledkovih novirnarjev še ne konča. Mi bomo pridno objavljali tudi med počitnicami, tako da nas le spremljajte.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja