CENTROVIZIJA 2019

Kaj sploh je Centrovizija? Ker se spodobi, da si na GCC kot edini srednji šoli, ki se ponaša z naslovom Kulturna šola in združuje stotere talente od blizu in daleč, ki redno bogatijo kulturni prostor na številnih tematskih prireditvah v šoli in zunaj nje, privoščimo še en čisto naš, zabaven dan. Na njem dajemo možnost vsem tistim, ki želijo s svojim nastopom sošolkam in sošolcem ter profesoricam in profesorjem pokazati kaj tako pomembno izpolnjuje njihova življenja!

LPS, LeniStar (aka Alenka Vozlič), Zala Jaušovec in Zarja Sagadin ter THE SLOWENIŠ TANZN BEND – YugoVerk se bodo po vzoru Evrosonga oz. Evrovizije potegovali za dve posebni nagradi; eno, ki jo bo podelila strokovna žirija in eno, ki jo bo podelilo občinstvo s spletnim glasovanjem takoj po zadnjem nastopu. E-glasovnica se bo nahajala na povezavi https://forms.gle/oEphYT8DJGQXqJ9p7 

Skozi vznemirljivo glasbeno dopoldne polno evrovizijskih spobliskov vas bosta popeljali uradni moderatorki Centrovizije 2019 Lava Vovk Petrovski in Tina Horvat, strokovno žirijo pa bodo predstavljali prof. Tatjana Ravničan Ganzitti, prof. Otmar Uranjek, Blaž Pavlič, Blaž Hrovat in Laura Korošec.

Če vas zanima še kaj več, vas vljudno vabimo k ogledu glasbenega spektakla v sredo, 11.12., ob 10:30 v športni dvorani. Prav vaš glas je lahko odločilen! Naj se gececentracija začne :)!

Dogodek, ki ga nikakor ne smete zamuditi, tokrat organizira 3. i v sodelovanju z Dijaškim razvojnim timom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja