Centraška komedija – 1.del

Pozdravljeni prijatelji, Lola tukaj!

Imam najbolj sočne in zanimive novičke dijakov in profesorjev naše lepotice, Gimnazije Celje – Center. Zato pazite, lahko sem kjerkoli 😉

Odločila sem se za spremembo. Odločila sem se, da jasno in glasno povem vse trače in vse (ne)prijetne dogodivščine, ki se dogajajo v vsakdanjem življenju dijakov in profesorjev. Mislim, da se moramo poleg napete in čisto preveč obremenjujoče šole tudi zabavati. Upam, da vam bom tako vsake toliko časa popestrila kakšno mučno in učno popoldne. In le kako bi lahko to lažje naredila, kot preko Sledka. Preden pa začnem, naj pripomnim, da so moje novičke le in izključno samo GOVORICE!!

govorica govoríca  -e ž (í) 1. kar se širi navadno s pripovedovanjem: med ljudmi krožijo, se širijo o njem razne govorice; raznesla se je govorica, da pije; nasesti govoricam, ki jih širijo sovražniki; dogodek je povzročil govorice; prazne govorice

Ja, ja … vem, da smo letos imeli projekte strpnosti in v to tudi verjamem. Ampak verjamem tudi, da tu pa tam, kakšna zabavna trača ne more škoditi. Tako ali tako pa profesorji vedno že preveč o nas … Zdaj pa je čas, da tudi mi, dijaki, izvemo kaj o njih!

Nekaj dni pred počitnicami sem se sprehajala po hodniku in preslišala skupino deklet, kako so sestavljale zaključek njihove ugotovitve. PROFESORICA NA ŠOLI IMA SIMPATIJO DO SODELAVCA!

Ja, prav ste prebrali. Tudi meni se je zdelo neverjetno, zato sem se sedaj, ko so počitnice in sem imela dovolj časa, pozanimala za podrobnosti. Seveda, zaradi vas, ne zaradi mene. 😉 Profesorica je, kot že omenjeno, novopečena na GCC in kot se spodobi, je novince treba krstiti. Pravzaprav je nekdanja dijakinja, ki je že v svojih srednješolskih letih občudovala, takrat še, mladega profesorja. Tako se je razvila simpatija, ki jo očitno goji še danes. Izvedela sem, da gospa profesor včasih, zelo navdušeno, pripoveduje o njem pri njenih urah. Nič slabega, ure se tako le izboljšajo 🙂 Seveda to ni vse! Po naključju sem ugotovila, da si v našem hramu učenosti delita tudi kabinet.

To je za počitniški teden vse, se slišimo prihodnjič z novimi, sočnimi novičkami!

S poljubčki, Lola!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja