Celje bo v poletje modno zakorakalo z že IV. dobrodelno Modno Interactijado

V Interact klubu Celje za petek, 14. junija 2013, ponovno napovedujejo moden pričetek poletja v Knežjem mestu. Tradicionalna dobrodelna Modna Interactijada, s katero bodo v Interact klubu že četrtič zapored poskušali modno prebuditi mesto, nas po besedah predsednice kluba Lee Kukovičič tudi v letošnji izvedbi ne bo razočarala.

Problematika »umiranja« starega mestnega jedra spomeniško bogatega Knežjega mesta bo morda vsaj v poletnih mesecih padla v pozabi. Nizu prireditev, ki jih preko leta in še posebej v poletnih mesecih pripravljata največja organizatorja v mestu Zavod Celeia Celje ter Hiša kulture Celje, se bo v petek, 14. junija 2013, ob bok postavila že IV. tradicionalna dobrodelna Modna Interactijada. Plemenita ideja Interact kluba Celje, s katero želijo v duhu rotarijstva povezati in širši javnosti predstaviti mlade, talentirane in nadobudne modne oblikovalce, manekenke, vizažiste in fotografe bo tudi v letošnjem letu po besedah predsednice kluba Lee Kukovičič zaživela na zunanji lokaciji v starem mestnem jedru.

»V letošnjem letu smo idejno celoten dogodek postavili še stopnjo višje, s čimer želimo nadgraditi dosedanje Modne Interactijade in tako mestu ponuditi še boljšo modno manifestacijo.« Predsednica Interact kluba Celje nam je še zaupala, da si v letošnjem letu obetajo sodelovanje s priznano slovensko modno oblikovalko, ki bo s svojimi kreacijami soustvarjala plemenito modno zgodbo.dsc_0124copy

V Interact klubu Celje se poleg njihove tradicionalne prireditve Modna Interactijada lahko pohvalijo tudi z uspešnim sodelovanjem z našo šolo, s katero so kot soorganizator pripravili zadnja dobrodelna koncerta.

Za konec pa še opozorilo za modne oblikovalce ter vse, ki bi se radi v vlogi modela preizkusili na modni brvi. Razpis za modne oblikovalce ter manekenke in manekene na tradicionalni dobrodelni Modni Interactijadi še traja, zato nikar ne odlašajte s prijavo.

 

 

 

320924_415115695233978_1576629842_n

 

69632_426373004108247_1602782194_n

 

Več o Modni Interactijadi in Interact klubu Celje pa lahko izveste na FB… 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja