Broadwayska avdicija obnorela dijake GCC

Udeležba dijakov na avdiciji je presenetila samo  “stoletno damo”, saj skoraj nobena učilnica ni ustrezala tako velikemu številu.

V ponedeljek, 7.1.2012, je na Gimnaziji Celje – Center potekala avdicija za glasbeni spektakel, ki se bo v sodelovanju z II. osnovno šolo Celje premierno predstavil aprila 2013. Dijaki, ki so se želeli prijaviti za prvi krog avdicij, so zavzeli hodnik prvega nadstropja in tako poskrbeli za neprehodnost hodnika, ob katero so se spotikali nekateri profesorji. Udeležba je presenetila samega profesorja Gregorja Delejo, saj je prve avdicije sklical v kabinetu dijaške skupnosti. Mogoče bi se jim le uspelo “stlačiti”, ampak pod pogojem, da bi iz kabineta odnesli vso pohištvo, a so se raje odločili za elegantejšo rešitev in poiskali drugo učilnico.
IMG_3808[1]Nadobudni umetniki so bili tako seznanjeni z informacijami iz prve roke. In lahko vam povemo, da gre vsekakor za projekt, katerega ne gre zamuditi.
IMG_3812[1]
Bodo pevci dovolj dobro pripavljeni in plesalci dovolj gibčni? Bo komisija zelo stroga ali pa bo komu pogledala skozi prste?Vse to in še več pa že naslednji teden, ko po potekal drugi krog avdicij.  Vsekakor bo ekipa Spletka podrobno spremljala vsak korak komisije in korake pevcev, plesalcev in igralcev.
PS: Ne pozabite, da bo drugi krog avdicij za PEVCE (solo/zbor) v četrtek, 17. 1., ob 13:15 v SL1, za PLESALCE pa v četrtek, 17. 1., ob 13:15 v RITMIKI.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja