Božična pošta za praznične dni

Leto je naokoli in ponovno vstopamo v praznični čas, ki nas vsako leto nagrajuje.  Tako ali drugače … Ob praznikih želimo svojim najbližjim pokazati kako radi jih imamo, zato vedno globlje posegamo v denarnico. Velikokrat pa pozabimo, da so najlepša in najbolj iskrena darila prav tista, ki se jih ne da kupiti. Objem, poljub in lepa misel nam  srce pogrejejo veliko bolj kot pa kakšen pulover.

Zato se letos na GCC spet začenja čas pisanja božične pošte. Pisma za prijatelje, sošolce, skrivne ljubezni in simpatije lahko oddate v nabiralnike v šolski knjižnici, v pritličju na mizi dežurnega učenca in pred upravo šole med 7. in 18. decembrom. Na pisemski ovojnici morajo biti napisani vsi podatki prejemnika (ime, priimek in razred), pošiljatelj pa lahko ostane anonimen.

Praznični čas je čas ljubezni, prijateljstva in tudi novih začetkov. Namesto, da svoje misli natipkate v Facebook objavo, si vzemite pet minut časa, vzemite v roke pisalo in list papira in svoje misli, čustva, upanje in želje za prihodnost zapišite. Morda je prav zdaj pravi čas, da nekomu izpovete svojo ljubezen, anonimno ali ne, ga povabite na zmenek … Absolutno pa je pravi čas, da svojim prijateljem s prijazno mislijo polepšate dan in z lepo besedo širite praznični duh na Gimnaziji Celje – Center!

Pa lepo pisanje vam želi Sledko!

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja