Boj za ključ odločen

V ponedeljek, 22. 5. 2017, so dijaki 4. c organizirali predajo ključa in poskrbeli, da se je dolgoletna maturantska tradicija ohranila tudi to leto. Po napetem boju in izenačenju po prvem štetju točk, si ga je s finalnim preizkusom priboril 3. c.

Dijaki tretjih letnikov so se pomerili v petih različnih igrah. Imitirali so profesorje, nosili jajca na žlicah, jedli razno hrano in ugotavljali sestavine, sestavljali so tudi verigo iz oblačil in žogo s telesom pomikali do ust. Morali pa so pripraviti tudi darila, ki so večinoma vsebovala neimenovano pijačo, kavo in torto. O zmagovalcu je odločal finalni krog, saj sta bila po štetju točk 3. c in 3. i izenačena, komisija pa je plesni dvoboj ocenila v prid c-razredu.

Poleg predaje pa nam je ponedeljkovo dopoldne polepšal še en dogodek. Dijaki četrtega letnika so pri rondoju za šolo pekli čevapčiče, ki so bili izjemni in posledično ni na koncu ostal niti eden. Piknik je zahvaljujoč fantastičnemu vremenu in spretnim kuharskim rokam, odlično uspel.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja