BANKA ZAPISKOV

Je zakladnica zapiskov, ki za vsakega dijaka predstavlja brezplačno pomoč.

Banka zapiskov je na spletnih učilnicah GCC nastala že vrsto let nazaj, a je za številne dijake do zdaj ostala neznanka. Je spletno mesto, kjer lahko najdete izpiske iz različnih predmetov svojega programa.

Banka zapiskov (gimnazija): https://ucilnica.gcc.si/course/view.php?id=168

Banka zapiskov (umetniška gimnazija): https://ucilnica.gcc.si/course/view.php?id=170

Banka zapiskov (predšolska vzgoja): https://ucilnica.gcc.si/course/view.php?id=169

Banka zapiskov (matura): https://ucilnica.gcc.si/course/view.php?id=171

Zapiski so kratki zaznamki, ki si jih zabeležimo ob prejemanju različnih informacij. Pomagajo nam pri obnavljanju spomina na snov, utrjevanju in ponavljanju. Čeprav so zapiski vsakega posameznika univerzalni, in je že sam proces izdelovanja zapiskov zelo efektiven miselni proces, pa nam ob natrpanih urnikih velikokrat zmanjka časa za izdelovanje le teh. Ravno zato je nastala banka zapiskov.

Da bi banka zapiskov zaživela, in dijakom ne bi več predstavljala neznanke pa potrebujemo tudi vas. Vsi tisti, ki imate dobre in urejene zapiske, in bi jih bili pripravljeni deliti, lahko le te prinesete v tajništvo šole, skenirate pa jih lahko tudi sami in jih pošljete na e-mail: gregor.deleja@gcc.si

Vsem, ki bodo svoje zapiske pripravljeni deliti se zahvaljujemo, upamo pa, da bo banka zapiskov uporabna in praktična za čim več dijakov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja