AVDICIJA za moderatorja oz. moderatorko zaključne akademije 2018

Dragi dijaki, drage dijakinje!

Bliža se konec šolskega leta, s tem pa tudi tradicionalna zaključna akademija Gimnazije Celje – Center. Letos smo se odločili, da uberemo malce drugačen pristop, tukaj pa potrebujemo vašo pomoč. Išče se zabaven/a in kreativen/a moderator/ka, ki bi prireditev povezoval/a s kar se le da, zanimivim veznim besedilom, ki bo predstaviljeno na avdiciji, ki jo je razpisal DRT.

Na YouTube kanalu Gimnazije Celje – Center so objavljene akademiji prejšnih let.  Vaša naloga je, da na podlagi videov napišete svoj, izviren, #enostavnodrugačen koncept akademije in izhodišča za vezno besedo, ki jo boste predstavili pred ”strogo” komisijo. Avdicija bo potekala v petek, 13. 4. 2018, 5. šolsko uro (11.35) v kabinetu Dijaške skupnosti.

Okviren scenarij prireditve:
1. Šolska himna.
2. Nagovor predsednika dijaške skupnosti.
3. Glasbena točka.
4. Predstavitev dosežkov na področju jezikov.
5. Glasbena točka
6. Predstavitev dosežkov na področju matematike in naravoslovja.
7. Glasbena točka.
8. Predstavitev dosežkov na področju družboslovja in umetnosti.
9. Glasbena točka.
10. Predstavitev dosežkov na področju športa.
11. Govor ravnatelja.
12. Odpoved prireditve in glasbena točka.
Med posameznimi točkami je predvidena vezna beseda. Predstavitve področij bodo po vsej verjetnosti kratki videi.

Vljudni vabljeni vsi, ki menite, da bi se v vlogi moderatorja odlično znašli, bi vam ta vloga predstavljala nov izziv ali pa si samo želite razširiti svoje znanje oz. odkriti svoje skrite talente.

Prijave na avdicijo zbiramo do srede, 11. 4. 2018, na spletnem obrazcu (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3fUuW4TFV16baWuYaKqVoBswPJW-1WfZWjvnoyPfYZBiuqA/viewform) . Vsi prijavljeni kandidati boste podrobnejša navodila dobili na e-pošto. Veselimo se vaše prijave.

Dijaški razvojni tim

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja