Atleti spet izjemni

V sredo, 20. 5. 2015 je v Domžalah potekalo državno prvenstvo v atletiki za dijake in dijakinje in tudi tokrat smo imeli med tekmovalci svoje predstavnike.

Gimnazija Celje – Center je imela 5 dijakinj in enega dijaki, ki so se borili za medalje in prestižni naslov najboljšega v državi.
Vsi so pokazali veliko borbenosti in znanja, zato smo lahko ponosni na naše atlete, saj so si pritekli, prisuvali in priskakali odlične rezultate.
Zala Ahtih je osvojila srebrno medaljo v teku na 1000 m med dijakinjami, Maruša Kujan 5. mesto s 155 centimetri v skoku v višino, naš edini predstavnik moškega spola Žan Pudič je prav tako preskakoval letvico in na koncu mu je uspelo preskočiti odličnih 170 cm in si tako priskakal 10. mesto med najboljšimi. Da pa tudi punce iz GCC-ja niso od muh, sta dokazali Anja Šimunovič in Medved Manca, ki sta tekmovali v suvanju krogle. Anja je z rezultatom 10. 51 cm osvojila 9. najboljši rezultat, medtem ko jo je Manca prehitela za pičlih pet centimetrov in se tako uvrstila mesto pred njo. Tudi v skoku v daljino smo imeli predstavnico, to je bila Kampuš Adrijana, ki je na koncu skočila 479 cm in zasedla 15. mesto v državi.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja