Anina zvezdica tudi na GCC

Gimnazija Celje  – Center  je znana po svoji dobrodelnosti. Po uspešnem tradicionalnem oktobrskem dobrodelnem koncertu, rednih zbiralnih akcijah papirja in zamaškov, se zdaj začenja humanitarna akcija Anina zvezdica v organizacija 4. A razreda.

ANINA ZVEZDICA je humanitarna akcija, ki zasleduje en sam cilj – zbrati čim več hrane z daljšim rokom uporabe in obdariti čim več socialno ogroženih družin. Od srede naprej, 7. 12., lahko v šolo prinesete hrano z daljšim rokom uporabe. Hrano oddate na zbirno mesto, ki bo urejeno v prvem nadstropju. Svoj prispevek lahko tudi oddate na Miklavževem koncertu, ki bo v četrtek, 8. 12. 2016. Pomagajmo drug drugemu in pokažimo, da so lahko prazniki prijetni tudi, če se sami odrečemo čemu in s tem polepšamo dni tistim, ki to najbolj potrebujejo. S tem se v nas utrjuje prepričanje, da lepoto sveta, s svojo toplino, dobroto in prijateljsko roko pomoči, soustvarja sleherni med nami.

Ob tej akciji pa dijakinje 3. D organizirajo tudi akcijo izmenjave oblačil, tako da lahko od srede, 7. 12., v pritličje prinesete kakšen uporaben kos oblačila, ki ga že dolgo niste oblekli. Pri oddaji prejmete številko, s katero si boste lahko 21. in 22. 12. izbrali nov kos iz zbirke, ki jo bomo ustvarili skupaj. Več o akciji lahko preberete na tukaj.

Vljudno vabljeni k sodelovanju in iskrena hvala za vašo pomoč!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja