Ali bo GCC imela Naj Celjana 2012?

Celje s pomočjo tednika Celjan tudi letos izbira Naj Celjana 2012. Med desetimi obrazi, ki se borijo za ta laskavi naslov, sta tudi dva profesorja z naše šole, in sicer ravnatelj Igor Majerle ter profesor glasbe Gregor Deleja.

V sredo, 28. novembra, bo v vsa celjska gospodinjstva prispela posebna glasovnica, s katero bodo lahko Celjani glasovali za svojega favorita. »Želimo si, da vsak Celjan izbere svojega kandidata, zato smo se tudi letos odločili, da k sodelovanju povabimo prav vse,« je povedal odgovorni urednik Celjana Nejc Mihelak. Zmagovalca bodo razglasili na Miklavževem poslovnem zajtrku medijske hiše Novice v sredo, 5. decembra. Takrat bo znan tudi naj Celjan za življenjsko delo, ki ga izbere uredništvo časopisa Celjan.

Med deseterico najboljših so se poleg dveh profesorjev z naše šole uvrstili še:

Nenad Firšt (priznani dirigent, violinist in skladatelj),

Bojana Mazil Šolinc (direktorica Doma ob Savinji),

Jože Planinšek (direktor Doma sv. Jožefa),

Konrad Plauštajner (odvetnik in pedagog),

Zoran Podkoritnik (direktor podjetja Eurotas),

Marjana Topolovec Dolinšek (sodnica),

Marko Zupan (specialist nevrolog in predstojnik nevrološkega oddelka v SB Celje)

in Urška Žolnir (judoistka).

 Ne pozabimo, da v knežjem mestu že osem let izbirajo naj Celjana, ki pomeni posebno priznanje za delo in dosežke posameznika v mestu ter v širšem okolju. Lani je naziv dobil infektolog Branko Šibanc, pred njim pa Rado Pezdir, Marjan Fabjan, Jana Govc Eržen, Franci Pliberšek, Zvone Štorman in Aleksander Svetelšek. Naj Celjana za življenjsko delo so prvič razglasili lani, naziv pa je prejel Stanko Lorger.

Kdo bo dobil letošnjo »celjsko krono«, je odvisno tudi od vas, zato ne pozabite glasovati. Ekipa Spletka pa čestita obema »hišnima« kandidatoma!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja