5. dan: izjemno uspešen zaključek

Pa smo končali! Za nami je še en tematski teden. Novinarji smo še posebej veseli, da nam je uspelo izpeljati današnji dan in speči palačinke za bolj kot ne celo šolo. Umetnikom in vzgojiteljem, ki so zamudili današnji dan, je lahko žal, ker je bilo na šoli super vzdušje, palačinke pa so bile odlične. Vendar pa je njihova odsotnost kar malce koristila nam, saj smo že brez njih za palačinke porabili 130 jajc (vmes smo jih morali še dokupiti), več kot 20 litrov mleka, 10 kg moke in več kot 3 kg sladkorja.

Novinarji smo se izjemno zabavali ob peki palačink in upamo, da ste vsi dijaki in profesorji prav tako uživali, ko ste se sladkali z njimi 😉

Današnjega dne pa ne bi mogli uspešno izpeljati brez pomoči “naše sosede” Srednje šole za gostinstvo in turizem, kjer so nam prijazno posodili opremo in dva dijaka za današnji dan. Zahvaljujemo se ravnatelju šole g. Iztoku Leskovarju, profesorju Srečku Lešeku, ki nam je novinarkam tudi pokazal kako peči palačinke in mirno prenesel naše spodletele poskuse. Ogromna zahvala pa gre dijakoma drugega letnika SŠGT Tomažu Ostreuhu in Gašperju Artanku, ki sta nam pomagala pri sami izvedbi in predvsem skrbela, da je bilo vedno dovolj mase za palačinke in da novinarke nismo zažgale preveč palačink.

Na tem mestu pa se moramo zahvaliti še našemu ravnatelju profesorju Gregorju Deleji. Brez njegove privolitve in pomoči tedna in s tem dneva palačink sploh ne bi bilo.

Še enkrat najlepša hvala vsem, ki so pomagali pri izvedbi današnjega dne.

 

Novinarji smo danes že zbrali nekaj idej za naslednji tematski teden, vendar naj te zaenkrat ostanejo še skrivnost.

Mi smo se danes zabavali in iskreno upamo, da ste se tudi vi. Da boste prav čas izvedeli, kaj bomo za vas pripravili naslednjič in da boste na tekočem z vsem kar se dogaja na šoli, pa saj veste, kaj morate storiti. Spremljajte nas!

 

– Sledkova novinarska ekipa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja