27. november – svetovni dan “AVRE”

Že stoletja je znano, da vsak človek oddaja svojo avro. Ta avra je polje subtilnega, svetlobnega sevanja, ki obdaja osebo in spreminja barvo, velikost in obliko glede na naše razpoloženje. Avre lahko primerjamo z avreolami nad glavami svetnikov v različnih religijah. Menijo, da večja kot je avra, večje in močnejše je človeško bitje; domneva se, da ima avro vsak, ne glede na starost ali spol.

Določena avra je lahko tudi prvi znak, da imamo določene bolezni. Čeprav nekateri ljudje lažje vidijo avro kot drugi, se večina ljudi s posebnim treningom in disciplino sčasoma uglasi s svojo avro in avro drugih ljudi. Mnogi ljudje govorijo o srečnih nosečnicah ali ljudeh, ki so se pravkar globoko zaljubili in “žarijo” ali pa da je posebej nadarjen in strasten odrski izvajalec preprosto “sijoč” – vse te situacije so tiste, ko lahko nekoliko vidimo avro osebe, vendar govorimo o oddajanju neke pozitivne energije, saj ne znamo na pravi način obrazložiti, kar vidimo.

Koncept avre je v indijskih religijah prisoten že stoletja. Podobno so barve budistične zastave barve Budovega razsvetljenja. Pravzaprav tako hindujski kot budistični učenjaki povezujejo barve, ki simbolizirajo našo avro, z energijo in čakrami Kundalini. V krščanski in islamski veri pogosto srečamo avreole okoli glav svetih ali koncept »svetlobnega telesa«. Britanski okultist W.E. Butler je avro povezal z jasnovidnostjo in tudi on je menil, da avra služi kot vizualno merilo zdravstvenega stanja fizičnega telesa.

Če te zanimajo teme kot so avre, te pozivamo k nadaljnjemu raziskovanju, saj nikoli ne veš kdaj boš med raziskovanjem odkril novo strast. 🙂

What Is An Aura? 16 FAQs About Seeing Auras, Colors, Layers, and More

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja