S športom in zabavo v novo šolsko leto

Danes, 8. 9., je bil za Gimnazijo Celje – Center športno obarvan dan. Večina dijakov je odšla na športni dan, ki ni zahteval prevelike kondicijske pripravljenosti, saj dijaki že tako ali drugače živimo precej zdravo (stopnice iz kleti do tj7 se ne prehodijo same 😉 ). No, tisti, ki pa ste v preteklem šolskem letu prav posebno zaznamovali utrip šole, ste dan preživeli na nagradnem izletu na slovenski obali. Ne glede na to, ali ste bili na Mrzlici, Celjski koči, Celjskem gradu, okoli Šmartinjskega jezera ali pa se kopali v Piranskem zalivu, verjamemo, da ste dan preživeli #enostavnodrugače.

Današnji dan je bil zelo svež in nič utrujajoč, pot ni bila naporna.  Bilo je super, saj sem se veliko naučila o Celjskih grofih in o gradu, ker si ga nisem še nikoli ogledala. Super je bilo tudi druženje s sošolci in sošolkami ter tutuorji.

Andreja, 1. letnik

Pohod je bil zabaven, zanimiv in nič kaj naporen. Če bi še kdaj odšli na takšen pohod, ne pa na zahtevnejšega, bi odšla z veseljem.

Maša, 3. letnik

Na pohodu smo se imeli super, bilo je izjemno mrzlo, tako da me še zdaj zebe … Pomembno je, da smo se družili in zabavli.

Matjaž, 2. letnik

Spočijte se in naberite nove energije, s špotnim duhom pa le nadaljujte še čez vikend … Jutrijšni Tek za 5ko obeta lepe nagrade, druženje in zabavo. Tudi vremenska napoved je obetajoča 😉 Tako da ni izgovorov, da se ne bi podružili tudi na teku. Se vidimo ob 9.00 pred GCC! 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
S športom in zabavo v novo šolsko leto, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja