Odlična tekma na GCC

V sredo, 14. 10. 2015, se je na Gimnaziji Celje – Center odvila v znamenju rokometa. Na šoli je namreč potekalo področno prvenstvo v rokometu za dijakinje. Pomerile so se ekipe I. Gimnazije v Celju, Srednje zdravstvene šole, Srednje šole Zagorje, Ekonomske šole Celje in Gimnazije Celje – Center.

Ekipe so bile razdeljene v dve skupini. V prvi skupini sta se pomerili ekipa GCC in ekipa I. Gimnazije v Celju, v drugi skupini pa so se pomerile še preostale ekipe.

V prvi skupini se je odvila le ena tekma, saj sta bili le dve ekipi. Na žalost domačih igralk in navijačev ter kljub dobri igri, ki so jo dijakinje GCC pokazale na igrišču, je zmagala ekipa I. Gimnazije. V drugi skupini pa so imele po treh tekmah vse tri ekipe po eno zmago in en poraz, zato je na koncu odločala razlika v golih.

V naslednji krog tekmovanja, ki bo potekal v ponedeljek, 19. 10. 2015, prav tako na Gimnaziji Celje Center, sta se uvrstili tako ekipa I. Gimnazije v Celju, kot tudi domača ekipa GCC, ter ekipi Srednje zdravstvene šole in Srednje šole Zagorje.

Držimo pesti, da naše dijakinje v naslednjem krogu dobro odigrajo!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Odlična tekma na GCC, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja